CAMINANT AMB LES FLORS DE BACH
Els 12 curadors

Els 7 ajudants

En els meus anys de pràctica apropant les flors de Bach a les persones i facilitant la formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra, he constatat que la simplicitat del sistema és una de les seves claus més revolucionàries, i que tant els/les alumnes com les persones que venen a una consulta floral, es beneficiaran molt de tenir una eina que els permeti fer una mirada més profunda i tenir una experiència personal amb cadascuna de les flors que composen el sistema i de l’aprenentatge que podem obtenir d’elles.

Aquesta proposta neix de la meva inquietud d’apropar els remeis a totes les persones interessades en aprofundir en ells i identificar, conèixer i transformar les emocions al seu potencial positiu amb les flors de Bach, i potenciar una de les claus de la filosofia del Dr. Bach: l’autoconeixement i consciència personal de la persona.

A Caminant amb les flors de Bach, fem un recorregut dedicant una sessió a cadascuna de les flors de Bach. Llegim i comentem textos originals del Dr.Bach i dels seus col·laboradors i compartim la nostra experièmcia personal amb cada remei, seguint la guia del Quadern de flors de Bach, que s’entrega a al llarg del camí.

Caminant amb les flors es desenvolupa en tres cicles, corresponents a les tres fases en que el Dr.Bach va presentar els remeis, en la mesura que els va descobrir:

Caminant amb les flors de Bach els 12 curadors és un itinerari de 12 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 12 primers remeis del Dr.Bach, coneguts com els 12 curadors.
Caminant amb les flors de Bach els 7 ajudants és un itinerari de 7 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 7 remeis que el Dr.Bach va anomenar els ajudants i va incorporar al sistema per complementar els 12 curadors.
Caminant amb les flors de Bach els 19 remeis restants és un itinerari de 19 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 19 remeis restants que completen el sistema floral descobert pel Dr.Bach.

Et convidem a caminar amb nosaltres!

PROPERA EDICIÓ

Caminant amb les flors de Bach
Els 7 ajudants

Propera edició ONLINE

Del 12 de gener al 23 de febrer
Dimarts de 18 a 20 hores (GTM +1)
Via plataforma Zoom

L’edició de Caminant amb les flors – els 7 ajudants, es desenvolupa al llarg de 7 sesions online en temps real. En cas de no poder asisitir a una sessió, pots accedir a l’audio de la sessió abans de la següent sessió.

Solicitem una aportació conscient per participar a aquesta formació, pots aportar 70€ ó 95€ ó 140€, depenent de la teva capacitat econòmica.

ANTERIORS…

OPINIONS PARTICIPANTS

Escuchar la experiencia de los demás en su relación con Mimulus me abrió a la posibilidad de adentrarme un poco más a este remedio y dar apertura a mi mente para crear un buen propósito de sanación que acompañe la toma de este remedio.

Ampliar el conocimiento de la flor a través de las experiencias de mis compañeros