CAMINANT AMB LES FLORS DE BACH
Els 12 curadors

Els 7 ajudants
Els 19 remeis finals

En els meus anys de pràctica apropant les flors de Bach a les persones i facilitant la formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra, he constatat que la simplicitat del sistema és una de les seves claus més revolucionàries, i que, tant els/les alumnes com les persones que venen a una consulta floral o tenen ganes de coneixer les flors de Bach, es beneficiaran molt de tenir una eina que els permeti fer una mirada més profunda i tenir una experiència personal amb cadascuna de les flors que composen el sistema i de l’aprenentatge que podem obtenir d’elles i d’aquesta exploració.

Aquesta proposta neix de la meva inquietud d’apropar els remeis a totes les persones interessades en aprofundir en ells i identificar, conèixer i transformar les emocions al seu potencial positiu amb les flors de Bach, i potenciar una de les claus de la filosofia del Dr. Bach: l’autoconeixement i consciència personal de la persona.

A Caminant amb les flors de Bach, fem un recorregut dedicant una sessió a cadascuna de les flors de Bach. Cada setmana exploram un dels remeis florals, seguint l’ordre en que el Dr.Bach els va descobrir. Prenem el remei, llegim i comentem textos originals del Dr.Bach i dels seus col·laboradors i compartim la nostra experiència personal amb cada remei, seguint la guia del Quadern de flors de Bach, que s’entrega a al llarg del camí.

Caminant amb les flors es desenvolupa en tres cicles, corresponents a les tres fases en que el Dr.Bach va presentar els remeis, en la mesura que els va descobrir:

Caminant amb les flors de Bach els 12 curadors és un itinerari de 12 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 12 primers remeis del Dr.Bach, coneguts com els 12 curadors.
Caminant amb les flors de Bach els 7 ajudants és un itinerari de 7 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 7 remeis que el Dr.Bach va anomenar els ajudants i va incorporar al sistema per complementar els 12 curadors.
Caminant amb les flors de Bach els 19 remeis restants és un itinerari de 19 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 19 remeis restants que completen el sistema floral descobert pel Dr.Bach.

Et convidem a caminar amb nosaltres!

PROPERA EDICIÓ

Caminant amb les flors de Bach
Els 19 remeis finals

Propera edició ONLINE

Del 9 de març al 20 de juliol
Dimarts de 18 a 20 hores (GTM +1)
Via plataforma Zoom

Obrim les inscripcions per unirse a l’exploració dels 19 remeis finals. Comencem amb una sessió introductoria el dimarts 9 de març i seguim amb una trobada setmanal per explorar els 19 remeis finals descoberts pel Dr.Bach.

En paraules de Nora Weeks, la seva ajudant…

“ Al encontrar el último remedio de la serie de diecinueve había sentido que sus investigaciones habían llegado a un fin, pero ahora se dio cuenta de que se necesitaban otros remedios para ciertos estados mentales que no habían sido incluidos en el primer grupo.”

El descobriment dels 19 remeis finals va arribar d’una manera molt diferent a aquella en la que havia descobert el primer grup (els 12 curadors i els 7 ajudants).

“En marzo de 1935 encontró el primer remedio de la nueva serie, CHERRY PLUM (….). Durante los siguientes seis meses encontró los restantes dieciocho remedios, eligiendo las flores y ramitas de hojas tiernas de once árboles (ELM, PINE, LARCH, WILLOW, ASPEN, HORNBEAM, SWEET CHESTNUT, BEECH, CRAB APPLE y WALNUT) y las flores rojas y blancas de los castaños de indias (RED y WHITE CHESNUT); de tres arbustos: HOLLY, HONEYSUCKLE y WILD ROSE y de dos plantas: STAR OF BETHLEHEM y MUSTARD.”

L’edició de Caminant amb les flors – els 19 remeis finals, es desenvolupa al llarg de 20 sesions online en temps real. En cas de no poder asisitir a una sessió, pots accedir a l’audio de la sessió al llarg de la setmana, abans de la següent sessió.

Sol·licitem una aportació conscient per participar a aquesta formació, pots aportar, depenent de la teva capacitat econòmica, entre 200 i 350€ en un sol pagament ó be 270€ dividits en sis pagaments de 40€.

Event al facebook: AQUI

ANTERIORS…

OPINIONS PARTICIPANTS

Escuchar la experiencia de los demás en su relación con Mimulus me abrió a la posibilidad de adentrarme un poco más a este remedio y dar apertura a mi mente para crear un buen propósito de sanación que acompañe la toma de este remedio.

Ampliar el conocimiento de la flor a través de las experiencias de mis compañeros, la aportación de cada un@ de mis compañer@s y puntos de vista, de personas tan diferentes en cuanto a cultura, edad, profesión, etc…

La exploración de cada flor ha sido muy reveladora… Me ha permitido salir del marco general de cada flor y abrirme a los matices de cada una de ellas.

Te sorprendes de lo que te puede aportar esa flor que a priori “ni fu ni fa” y te muestra cosas sobre ti…

Yo tenia mucha resistencia con lo telemático, pero cuando llegas a la sesión, después de la toma del remedio por tod@s l@s asistentes abres la pantalla y ves lo que ha hecho la esencial floral en cada persona, vas viendo los cambios, … Y el compartir la resonancia de tu vivencia y la de cada compañer@…

El hecho de ir flor por flor, me ha hecho redescubrir muchas flores!