Formació Practitioner flors de Bach

Acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra

La formació de flors de Bach que oferim està acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra i es desenvolupa en tres nivells:

CONEIXEMENT – COMPRENSIÓ – CONSULTA

Nivell 1 – Flors de Bach Bàsic
Nivell 2 – Flors de Bach avançat
Nivell 3 – Practitioner flors de Bach

Formació reconeguda i recomanada per l’Associació VadeBach, educació emocional amb les flors de Bach.

T´ho expliquem en aquest video de presentació de la formació PRACTITIONER BACH acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra que ofrerim:


Nivell 1 – flors de Bach bàsic

El Nivell 1 – flors de Bach bàsic ofereix el CONEIXEMENT bàsic del sistema, introdueix al sistema i filosofia del Dr. Edward Bach, et permet conèixer les 38 flors de Bach i el remei d’emergència, aprendràs com s’elaboren les flors de Bach i obtindràs les bases començar a fer preparats florals personalitzats per a diferents situacions de la vida quotidiana tant per a tu mateix/a com per a persones del teu entorn proper, animals i plantes.

Totes les persones interessades poden accedir a la formació del Nivell 1.

Al finalitzar el Nivell 1 rebràs un certificat acreditatiu del Centre Bach d’Anglaterra (assistència mínima 80%).

Duració: entre 12 i 16 hores depenent del format.

Modalitat presencial i online en temps real.


Nivell 2 – flors de Bach avançat

El Nivell 2 – flors de Bach avançat ofereix una mirada més profunda al sistema. Aprens a identificar les diferències subtils entre els remeis, les semblances, les compatibilitats i incompatibilitats entre ells. Obtens les bases per identificar la flor tipus o de personalitat i per aplicar la filosofia del sistema a la teva vida quotidiana.

El Nivell 2 t’ajuda a COMPRENDRE el sistema i a aplicar la filosofía del Dr.Bach al teu dia a dia. Podràs fer preparats florals per a tu mateix/a i per a persones del teu entorn proper amb més criteri i coneixement dels remeis.

Al finalitzar el Nivell 2 rebràs un certificat acreditatiu del Centre Bach d’Anglaterra (assistència mínima 80%).

Per accedir al Nivell 2 cal presentar l’acreditació d’haver participat a un Nivell 1 acreditat pel Centre Bach d’Anglaterra.

Duració: entre 12 i 16 hores depenent del format.

Modalitat presencial i online en temps real.


Nivell 3 – Practitioner flors de Bach

El Nivell 3 – Practitioner flors de Bach es desenvolupa en dues parts, una primera presencial a l’aula i una segona part de formació avaluativa a distància.

La formació presencial del Nivell 3 és molt pràctica. Coneixes i t’entrenes en l’ús de diferents eines que et permeten fer una consulta de flors de Bach seguint la filosofia del Dr.Bach.

Al finalitzar el Nivell 3 presencial fas una prova escrita per comprovar que has assimilat els coneixements bàsics del sistema. Aquesta és la primera de les tres parts avaluatives a distància. La segona part, consisteix en respondre uns casos i comentar dues frases de la filosofia del Dr.Bach, i en la tercera part avaluativa has de presentar un escrit del teu recorregut amb els remeis florals i tres casos de persones que han fet consulta i un seguiment de tres mesos amb tu. Disposes de sis mesos per fer aquesta formació avaluativa a distància.

El Nivell 3 està obert a totes les persones que desitgin fer una CONSULTA DE FLORS DE BACH aplicant els coneixements i la filosofia del sistema i a les que desitgen obtenir el reconeixement com a Practitioners de flors de Bach del Centre Bach d’Anglaterra.

Al finalitzar el Nivell 3 rebràs un certificat acreditatiu del Centre Bach i tens l’opció d’inscriure’t i formar part del Registre Internacional de Practitioners del Centre Bach d’Anglaterra (BFRP) i aparèixer a la pàgina del Centre Bach com a Practitioner de flors de Bach.

Per accedir al Nivell 3 cal presentar l’acreditació d’haver participat a un Nivell 2 acreditat pel Centre Bach d’Anglaterra.

Duració: 24 hores presencials i 40 hores a distància.