CAMINANT AMB LES FLORS DE BACH
Els 12 curadors
· Els 7 ajudants · Els 19 remeis finals

En els meus anys de pràctica apropant les flors de Bach a les persones i facilitant la formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra, he constatat que la simplicitat del sistema és una de les seves claus més revolucionàries, i que, tant els/les alumnes com les persones que venen a una consulta floral o tenen ganes de conèixer les flors de Bach, es beneficiaran molt de tenir una eina que els permeti fer una mirada més profunda i tenir una experiència personal amb cadascuna de les flors que componen el sistema i de l’aprenentatge que podem obtenir d’elles a partir d’aquesta exploració.

Aquesta proposta neix de la meva inquietud d’apropar els remeis a totes les persones interessades en aprofundir en ells i en identificar, reconèixer i transformar les emocions al seu potencial positiu amb les flors de Bach.  Es una oportunitat d’experimentar de primera mà una de les claus de la filosofia del Dr. Bach: l’autoconeixement i consciència personal de la persona.

A Caminant amb les flors de Bach, fem un recorregut dedicant una sessió a cadascuna de les flors de Bach. Cada setmana explorem un dels remeis florals, seguint l’ordre en que el Dr.Bach els va descobrir. Prenem el remei, llegim i comentem textos originals del Dr.Bach i dels seus col·laboradors, i compartim la nostra experiència amb cada remei, que cada participant ha registrat en el seu Quadern de flors de Bach, la guia per a l’exploració personal de cada remei que s’entrega a l’iniciar el camí.

Caminant amb les flors es desenvolupa en tres cicles, corresponents a les tres etapes en que el Dr.Bach pública el descobriment dels remeis a mesura que els va incorporant al seu sistema floral:

Caminant amb les flors de Bach els 12 curadors és un itinerari de 13 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 12 primers remeis del Dr.Bach, coneguts com els 12 curadors.
Caminant amb les flors de Bach els 7 ajudants és un itinerari de 8 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 7 remeis que el Dr.Bach va anomenar els ajudants i va incorporar al sistema per complementar els 12 curadors.
Caminant amb les flors de Bach els 19 remeis restants és un itinerari de 20 setmanes seguint el camí traçat pel descobriment de cadascun dels 19 remeis restants que completen el sistema floral descobert pel Dr.Bach.

Et convidem a caminar amb nosaltres!

PROPERA EDICIÓ

Caminant amb les flors de Bach
Els 12 Curadors

Del 27 de setembre al 20 de desembre
Dilluns de 19 a 21 hores (GTM +1)
Via plataforma Zoom

Obrim les inscripcions per unirse a l’exploració dels 12 curadors. Iniciem el camí amb una sessió introductòria el dimarts 28 de setembre i seguim amb una trobada setmanal per explorar els 12 primers remeis descoberts pel Dr.Bach, coneguts com els 12 curadors.

L’edició de Caminant amb les flors – els 12 curadors, es desenvolupa al llarg de 13 sessions online en temps real. En cas de no poder asistir a una sessió, pots accedir a l’audio de la sessió al llarg de la setmana, abans de la següent sessió.

Sol·licitem una aportació conscient per participar a aquesta formació, pots aportar, depenent de la teva capacitat econòmica, entre 110 i 160€ en un únic pagament, ó be 140€ dividits en quatre pagaments de 35€.

Event al facebook: AQUI

Triptic informatiu:

OPINIONS PARTICIPANTS

La formación Caminando con las Flores me ha ampliado la comprensión de cada flor, de su potencia y de la profundidad en la que trabajan. Me ha permitido identificar sutilezas que indican la adecuación de uno u otro remedio. También me ha aportado experiència vivida sobre la cohesión del sistema y sobre su sutil potència. He experimentado la importancia de compartir un espacio de relación formativa. Gracias!!

Rosa GG, BFRP

El hecho de ir flor por flor, me ha hecho redescubrir muchas flores!

Escuchar la experiencia de los demás en su relación con Mimulus me abrió a la posibilidad de adentrarme un poco más a este remedio y dar apertura a mi mente para crear un buen propósito de sanación que acompañe la toma de este remedio.

Ampliar el conocimiento de la flor a través de las experiencias de mis compañeros, la aportación de cada un@ de mis compañer@s y puntos de vista, de personas tan diferentes en cuanto a cultura, edad, profesión, etc…

La exploración de cada flor ha sido muy reveladora… Me ha permitido salir del marco general de cada flor y abrirme a los matices de cada una de ellas.

Te sorprendes de lo que te puede aportar esa flor que a priori “ni fu ni fa” y te muestra cosas sobre ti…

Yo tenia mucha resistencia con lo telemático, pero cuando llegas a la sesión, después de la toma del remedio por tod@s l@s asistentes abres la pantalla y ves lo que ha hecho la esencial floral en cada persona, vas viendo los cambios, … Y el compartir la resonancia de tu vivencia y la de cada compañer@…