FLORS DE BACH EN MOVIMENT©

Flors de Bach en Moviment© va néixer al 2006, al fusionar tres de les meves grans passions, la psicologia, les flors de Bach i el moviment i la dansa.

Que és Flors de Bach en Moviment©?

Flors de Bach en Moviment és una invitació per a conèixer-te a tu mateix/a mitjançant el moviment, la dansa i les flors de Bach.

Quan movem el cos, movem les emocions.

Alba Sagarra

El moviment ens permet connectar, expressar i transformar les nostres emocions.

Les flors de Bach actuen en el camp emocional de la persona, i ens ajuden a equilibrar i harmonitzar les nostres emocions. Utilitzarem els set grups de flors de Bach definits pel Dr.Bach per traçar l’itinerari que anem transitant al llarg d’aquest viatge d’autoconiexement amb el grup. Les flors de Bach ens acompanyen i ajuden a comprendre i integrar les emocions que estem experimentant en el moment present.

A qui va dirigida aquesta proposta?

A totes les persones que desitgin conèixer les flors de Bach i experimentar un procés d’autoconeixement partint del moviment del seu cos.

Al llarg dels anys hi han participat persones molt diverses: terapeutes florals, ballarins/es, terapeutes corporals, persones sense conèixements previs de les flors de Bach o que no realitzaven cap tipus de treball corporal.

Els grups són mixtes i molt enriquidors per la diversitat d’experiències que aporten cadascuna de les persones que hi participen.

Metodologia de treball

La proposta s’estructura a partir dels 7 grups de flors de Bach: por, incertesa, manca d’atenció al present, hipersensibilitat, solitud, abatiment o desesperació i excessiva preocupació pel benestar dels altres.

Treballem mitjançant diverses propostes d’expressió corporal, moviment i dansa per connectar, expressar i integrar amb les nostres emocions, amb el suport de les flors de Bach y del grup.

Explorarem cada grup floral de manera progressiva, per tal que puguem prendre consciència de les experiències que vivim i expresar-les i integrar-les de manera individual i grupal.

Al llarg de les sessions la persona contacta amb les seves emocions, identifica les flors de Bach corresponents i traça el seu mapa emocional en base als 7 grups de flors de Bach.

Propera edició

Flors de Bach en moviment©

Del 21 de novembre al 22 de maig
7 sessions presencials
1 diumenge al mes de 10 a 15 hores
Barcelona <m>Poble Sec

Dates: 21 nov, 12 des, 16 gen, 20 feb, 20 mar, 24 abr i 22 maig

Inscripció cicle compert:
Cal omplir la fitxa d’inscripció i realitzar el pagament de la matrícula de 75€ // 55€ abans del 20 d’octubre.
L’import restant s’abona a cada sessió, sol·licitem una aportació conscient, pots aportar, depenent de la teva capacitat econòmica, entre 45 i 65€ .

Inscripció 1ra sessió:
Escriu-nos a movimentessencial@gmail.com per reservar plaça i més informació.

Event al facebook: AQUI

Triptic informatiu: