Entenc el moviment i la dansa
com una eina de creixement personal
Alba Sagarra

Moviment Essencial us proposa un espai on la dansa esdevé un viatge, un descobriment, una exploració de qui som i d’on som, mitjantçant diverses propostes de moviment i dansa.

Sense requeriments d’experiència previa en moviment o dansa, tant sols cal tenir ganes de moure’s i connectar amb la vitalitat interior.

Les nostres propostes…

FLORS DE BACH EN MOVIMENT©

CONTACT IMPROVISACIÓ

LA VOZ QUE SANA©MRM

Nosaltres

Hola,

sòc Alba Sagarra, ballarina, psicòloga, terapueta corporal, BFRP i formadora de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra.

Vaig crear Moviment Essencial al 2004, per compartir la meva mirada del cos i la dansa com a eina de creixement personal. Des d’aleshores he seguit nudrint-me de diverses prespectives corporals que he anat incorporant: Laboratorio de Jessica Walker, 5 ritmes de Gabrielle Roth, Meditació, Contact Improvisació, Shiatsu Moviment i Medicina Tradicional Xinesa, el treball corporal i performàtic de Myrna Renaud (ritmes afrocaribenys i La Voz Que Sana©mrm) i Amerta Movement, entre d’altres.

Al 2006 creo Flors de Bach en Moviment©, una proposta corporal, de moviment i dansa que fa un recorregut pels set grups de flors de Bach.

Al 2014 m’acredito com a facilitadora de La Voz que Sana, métode Myrna Renaud.

Segueixo explorant el moviment i la dansa com una eina de conexió, expressió i transformació de cada moment.

Et convido a compartir viatge!

L’agenda

FLORS DE BACH EN MOVIMENT©

NOU GRUP
7 sessions mensuals
Diumenge de 10 a 15 hores
21 nov, 12 des, 16 gen, 20 feb, 20 març, 24 abril i 22 maig

CONTACT IMPROVISACIÓ

NOU GRUP
Iniciem un nou cicle formatiu

Eines bàsicas del Contact Improvisació

1 dissabte al mes d’11 a 15hrs

intensiu presencial en Barcelona

Inicia gener 2022

Aviat més informació

LA VOZ QUE SANA©mrm

Método Myrna Renaud

La formació de Flors de Bach

Des del 2006 oferim la formación Flors de Bach en Movimiment©, un recorregut corporal pels set grups de flors de Bach.

Des del 2012 oferim formació de flors de Bach acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra. Aquesta formació et permet conèixer el sistema floral i elaborar preparats personalitzats per a tu manteix/a i per a altres persones.

Al 2020 vàrem iniciar l’experiència Caminando con las flores, una formació online que fa un recorregut per cadascuna de les 38 flors de Bach, explorant una flor cada setmana. Aquesta formació continuada està acreditada pel Centre Bach d’Anglaterra (BC-ACE).