Avis Legal

Política de Privacitat

Seguint els principis de licitud, lleialtat i transparència, posem a la teva disposició la present Política de Privacitat.

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades?

DENOMINACIÓ SOCIAL: Alba Sagarra
DNI: 38087786Q
DOMICILI SOCIAL: c/Roure 4 08460 Santa Maria de Palautordera
CORREU ELECTRÒNIC: info@lalbailesflors.cat

Qui som

La nostra adreça web és: https://lalbailesflors.cat.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

N’AlbaSagarra, tractem la informació que sens facilita amb la finalitat de gestionar la relació contractual que nos uneix, gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licites, facilitar a les persones interessades ofertes dels nostres serveis i/o productes del seu interès i/o gestionar la teva candidatura.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hageu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Alba Sagarra no comunicarà les teves dates a cap tercer, excepte que s’informi d’això expressament.

Quant de temps retenim les dades

Les teves dates, seran conservades el temps mínim necessari per a la correcta prestació del servi ofert, així com per atendre les responsabilitats que es puguessin derivar del mateix i de qualsevol exigència legal.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quina és la legitimació pel tractament de les teves dates?

La base legal pel tractament de les teves dates personals pot se l’execusió d’una relació contractual potencial o subscrita, l’interès legítim, l’habilitació legal i/o el consentiment de la pròpia persona interessada. Les dades que sol·licitem són adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas estàs obligat/da a facilitar-nos-les, però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat del serveu o la impossibilitat de prestar-lo.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hageu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

La persona titular de les dades personals obtingudes, podrà exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili social d’Alba Sagarra o al correu electrònic habilitat a tal efecte, incloent, en ambdós casos, fotocòpia del seu DNI/NIE o un altre document d’identificació equivalent.

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

Mitjançant la encriptació i accés per contrasenya segura.