Nascuda a Barcelona. Llicenciada en Psicologia (1992), Practitioner de flors de Bach per l’Institut Edward Bach a Espanya (2001). Formada en Teràpia Familiar Sistèmica. Terapeuta corporal, Shiatsu Moviment. Formada per Jessica Walker com a Professora de Laboratori en la metodologia del Laboratorio – Escuela de Expresión Corporal Dramática. Des del 2004 compagina la pràctica de la psicologia amb l’acompanyament en processos d’autoconeixement i creixement personal amb el moviment, la dansa i les flors de Bach.

Imparteix formació, cursos i tallers en flors de Bach des de l’any 2006, moment en el que crea Flors de Bach en Moviment, una proposta de creixement personal on a partir de diferents activitats corporals de moviment i dansa dibuixem el nostre itinerari emocional al llarg dels set grups de flors de Bach.

Impulsora i sòcia fundadora de l’Associació VadeBach, educació emocional amb les flors de Bach, creada per donar a conèixer el llegat del Dr. Bach a totes les persones interessades en la salud natural i l’educació emocional.

En procés d’aprenentatge continuat amb la vida i les flors de Bach, feliç d’aprendre cada dia una mica més de la senzillesa del sistema i de poder compartir aquest camí amb altres persones.